Kunderne siger

Nogle af mine kunders udtalelser:

GenuxlogoForedrag – Charlotte Lindgren, Partner, Genux Executive: Jeg havde fornøjelsen af at have Dorte Peary som foredragsholder på et af Karriereklubbens arrangementer, som jeg var tovholder på i juni 2014. Emnet var skift af job og jobspor. Dorte gav sit ”upolerede” billede af, hvordan erfarne og højtuddannede skifter job og spor efter finanskrisen, og hvilke nye spilleregler som er gældende. Dorte var veloplagt, godt forberedt, havde sat sig grundigt ind i målgruppen og leverede et godt foredrag. Lytterne var meget begejstrede for Dorte´s direkte og ærlige måde at kommunikere på. Hun fik rigtig god feedback på foredraget efterfølgende.

Executive Coaching – Ulla Molin, Borgerservicechef: Jeg har anvendt Dortes evner flere gange i en periode på snart 5 år. Dorte er skarp til at finde ind til sagens kerne og til at få ens ægte værdier frem, således man bedre kan træffe de rigtige beslutninger.
Jeg har anvendt Dorte i de situationer hvor jeg har været i tvivl om hvilke valg jeg skulle træffe arbejdsmæssigt. Dorte stiller gode og ligefrem spørgsmål og selv om det er hårde timer, så er jeg hver gang kommet ud fra en session med klarhed over og indsigt i, hvad næste skridt er. Det er ikke sidste gang jeg har anvendt Dorte og jeg kan kun på det varmeste anbefale hende.

Executive Coaching – Signe Lavallee, teamleder, København: Dorte har hjulpet mig til at få mere ud af de evner og muligheder, jeg har såvel jobmæssigt som privat. – I den tid, hun har coachet mig, er tilfredsheden blandt mine medarbejdere steget markant og det er min arbejdsglæde og energi også.

Morten Storm LindKarriere Coaching – Morten Storm Lind, Online salg & marketing specialist: Jeg har haft 4 sessioner med Dorte over et halvt år. Dorte er fantastisk hurtig, til at sætte sig ind i det menneske hun sidder overfor og tør stille “de rigtige” spørgsmål. Jeg kom med mange tanker og ideer om min fremtidige karriere og Dorte hjalp mig med, at samle mine tanker og fokuserer på det der virkelig betød noget for mig. Dorte er i øjenhøjde, rolig og empatisk, men formår samtidig at flytte grænser på en elegant måde. Dorte er ikke den typiske coach (“det jeg hører dig sige er…”), Dorte er i høj grad også sparringspartner og motivator og har en lang erhvervserfaring at trække på. Det er i min verden det, der gør Dorte til en unik coach og sparringspartner. Jeg giver Dorte mine bedste anbefalinger.

Executive Coaching – Gitte Mathiasen, manager, København: Dorte er en utrolig kompetent samt meget vidende og spændende person, som ikke er bange for at dele ud af egne erfaringer. Gennem vores coaching sessioner, har jeg fået højere selvindsigt omkring mit arbejde som leder samt fået øget min egen selvforståelse, herunder hvad der motiverer mig i mit arbejde, og hvad der gør mig glad. Jeg er blevet bevidst om mine valg og har fået værktøjer, der nemt implementeres i min dagligdag, hvorfor jeg føler, jeg har fået enormt stort udbytte af min tid med Dorte.

Karriere Coaching – Sigrid Poulsen, Speciallæge i samfundsmedicin: Dorte har gjort mig energibevidst og hjulpet mig i et karriereskift. Jeg var træt af mit tidligere arbejde, men kunne ikke se vejen frem. Gennem Dortes kyndige vejledning har jeg fået redskaber og større selvindsigt – og nu har jeg fundet et job, der er spændende, udfordrende og sjovt. Jeg er meget glad og kan varmt anbefale Dorte som coach.

Karriere Coaching – Super glad og tilfreds Senior Specialist, Frederiksberg: På et tidspunkt hvor jeg grundet ændringer i den organisation havde  brug for sparring havde jeg en række sessioner med Dorte Peary som har haft stor værdi og har haft langtidseffekt. Dorte’s tilgang er helt igennem anderkendende og i en situation med ‘tynd hud’ er det en fantastisk oplevelse at blive mødt hvor man er – og samtidig nogle forslag til at komme videre derfra. Jeg er ikke i tvivl om at disse sessioner med Dorte har været med til at jeg med succes gik ud og søgte et nyt job, hvor jeg føler mig godt klædt på til udfordringerne.

LadiesFirstForedrag – @LadiesFirst, Netværk for unge karrieremindede kvinder, København: Dorte Peary, som er Executive Coach for virksomhedsledere var super inspirerende og havde ét klart budskab til os: Gå efter Guldet! Og så begyndte hun ellers at fortælle om forskellige fif til, hvordan vi som kvinder ikke falder i fælden med enten at droppe karrieren og starte en online børnetøjsbutik når vi kommer tilbage fra barsel, eller brænde ud pga. arbejde, når vi runder 45. Kogt ned til få ord kan man beskrive det med: Vælg dine kampe og tænk på dig selv og din karriere, så husk at sige nej, så du ikke drukner i ligegyldige opgaver, som ikke har nogen som helst indvirkning på din karriere. For så brænder du ud.

Karriere Coaching – En tilfreds jydsk kunde: Dorte har været en utrolig hjælp for mig i en tid, hvor jeg søger/søgte at skifte spor karriere-mæssigt. For mig har det været vigtigt, at der har været en målrettethed og ”no nonsense” over tilgangen, og det er, hvad jeg har fået. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Dorte er i stand at tilpasse dette til den enkelte, for hun er en utrolig god lytter. Hun er utrolig vedholdende og tager hånd om, at man går derfra med en plan. Det kan være en nok så svær plan, men det er en plan, som man tror på helt inderst inde. Fremfor alt føler man, at den plan man har været med til at lægge er i overensstemmelse med ens prioriteringer.
Det var en intens session jeg havde med Dorte, men også en der rokkede ved mit handlemønster.
Dorte udstråler ro, rummelighed, forståelse, indleven og høj faglig viden. Jeg er normalt ikke en person der let lægger det hele på bordet, men det var der ingen problemer med her, for jeg følte jeg var i trygge rammer. Jeg kan give (og giver) Dorte mine bedste anbefalinger som både karriererådgiver og personlig coach.

Per Høgsbro2Karriere Coaching – Peer S. Høgsbro, Lektor i dansk, VUC Lyngby: Dorte Peary er et fantastisk lyttende menneske, der på kort tid både formår at hjælpe en til at formulere uerkendte ønsker og at finde veje, der fører mod målet. I coachingprocessen kommer man gennem en række erkendelser – at indse, hvor let man kommer til at dømme sig selv hårdt, og dermed forhindrer sig selv i at komme videre, var én af dem.

Lise ZalcbergExecutive Coaching – Lise Zalcberg, Projektleder: Jeg har brugt Dorthe som coach i to omgange nu og jeg har været utrolig glad for begge forløb. Første gang var jeg brændt helt ud i mit job som leder og efter blot en, meget intensiv, session fik jeg øjnene op for at det var tid til et skift. Anden runde (5 år senere) var jeg klar over at det var tid til endnu et skift men havde brug for at få afklaret hvor jeg skulle hen. Begge gange har Dorthes indsigt, viden og indlevelse hjulpet mig til at blive mere bevidst om mine behov, kompetencer og ikke mindst de barrierer jeg havde sat op for mig selv. Hun er meget opmærksom på hvad det egentlig er man har brug for hjælp til og forstår at tilpasse sin coaching til den person som sidder overfor hende. Jeg kan til enhver tid anbefale Dorthe!

Karriere Coaching – Henriette Erbs, Cand.mag. / Chefkonsulent: Jeg har været utrolig glad for mit coaching-forløb hos Dorte Peary. Jeg var inden forløbets start meget uafklaret med hensyn til min nuværende jobsituation og mit næste skridt i karrieremæssig sammenhæng. Dorte hjalp mig med at skabe overblik i mylderet af tanker og idéer og gav mig motivationen og også modet til at prøve nye ting af. Denne kombination gjorde, at jeg i dag har et klart billede af, hvilken jobtype jeg skal søge, og hvad jeg skal prioritere som interesser i min fritid.
Dorte er en inspirerende coach, som er god til at inddrage egne erfaringer, så man kommer til at tænke over tingene en ekstra gang. Hun udstråler ro og fuld opmærksomhed og skaber dermed trygge rammer og et perfekt grundlag for en god og intens samtale. Jeg kan varmt anbefale Dorte Peary som karrierecoach!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKarriere Coaching – Krestine Hartmann, forfatter og lederudvikling, Ny tids LedelseDorte er en god kvinde at kende, når jeg har brug for sparring. Hun skaber eftertanke på en måde der giver bevidsthed om mine næste skridt fremadrettet og klarhed på, hvad jeg skal give slip på for at komme videre. Jeg kan give Dorte mine bedste anbefalinger som personlig coach og karriererådgiver.

Karriere Coaching – Jakob Rosendal, Markedsføringsredaktør, DR : I forbindelse med overvejelser om karriereskift brugte jeg Dorte i et kort og koncentreret forløb. Det gav mig nogle nye og anderledes vinkler på de ting, som jeg tumlede med. Dorte er meget no nonsense, og fokuseret på at sessionerne skal føre til konkrete handlinger. Jeg kan helt bestemt anbefale hende.

Executive Coaching – Dina Vejling, Dansk Kunsthåndværk, Odense: Jeg ringede til Dorte for at være helt sikker på, at det rigtige var at lukke min succesrige virksomhed, da jeg havde mistet al energi og begejstring. I løbet af vores første samtale, vha. nogle enkle spørgsmål fra Dorte, fandt jeg ud af, at jeg ikke var i stand til at tage en sund beslutning. Første tiltag var at tage ferie. Henover de næste 4 mdr. hjalp samtalerne med Dorte mig til at indse, at jeg havde bygget noget fantastisk op, som jeg havde glemt jeg brænder for og er dygtig til. Peary stiller mig enkle spørgsmål og giver mig små opgaver jeg kan arbejde med. Hun samler op på det jeg siger, og stiller nye spørgsmål. Hun hjælper mig med at se mit arbejde fra nye vinkler og at gøre det enkelt. Dorte opmuntrer, men stiller også tingene hårdt mod hårdt når det er nødvendigt. Jeg syntes, hun er en coach der hjælper mig med at få hele spektret af min personlighed med ind i samtalerne, både det arbejdsmæssige og det private. Nu har jeg fået mit selvværd tilbage i forhold til arbejdet og jeg glæder mig hver dag til at komme af sted.

Rasmus RanmarKarriere Coaching – Rasmus Ranmar, Forretningskonsulent: Jeg har gennemgået et karriere coach forløb sammen med Dorte, der er resulteret i at jeg har skiftet spor til mit nuværende job. Dorte har udover at anvende coach tekniker også bidrage med et godt fagligt råd, sine egen personlige erfaringer og et “spark bagi”. Dorte har været særdeles god til at balancere rollen som coach og mentor.

Executive Coaching – Helle Holm, Storkundechef, Taastrup: Jeg benyttede mig af coaching fra Dorte Peary over en årrække, hvor jeg var udfordret erhvervsmæssig og i privatlivet, det hjalp mig meget, jeg fik sat meget på plads i mit liv og om hvor min placering var, lærte at se mig selv som jeg var og stå ved det. Indse at jeg var nået meget langt udviklingsmæssigt. Fik slået mine værdier fast. Det var en proces, det skete ikke fra den ene dag tíl den anden. I processen var det en stor hjælpe at Dorte formåede at “samle tråde”.

Giulia Belesso NoesKarriere Coaching – Giulia B. Noes, København: Dorte Peary har givet mig en uvurderlig stor hjælp til at finde mine helt egne vegne til at nå frem til de svar -store og små- som jeg alene havde svært ved at finde. Med sin coaching har Dorte formået at inspirere mig samt at guide mig trygt igennem en personlig og professionel udvikling, som jeg vil have glæde af både på kort og lang sigt. Dorte er yderst professionel, højt engageret, sikker i styring af forløbet og med en kæmpe menneskelig erfaring, der gør, at man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem.

Workshop – Livinglight.dk – Birgit V. Dau: Dorte har en skøn jordnær tilstedeværelse, der favner alle i et rum med tryghed og nærvær. Professionel skarphed blandet med herlig humor, giver et flow af samarbejde både mellem Dorte og gruppen af deltagere.
Find dit drømmejob satte gang i en masse energi og redskaber til at få åbnet for muligheder og bevidsthed om hvor vejen skal føre hen. Stort tak.

Workshop – Marianne Frank: Jeg er selv certificeret coach men med speciale indenfor en helt anden kategori af personer end Dorte. Dorte er top professionel og jeg suger gerne al den viden ud af hende, som det er muligt, jeg kan lære meget af hende. Kurset var GODT gav masser af stof til eftertanke og har fået sat mig i gang, så jeg nu føler jeg er godt på vej til at nå mit mål vedr. det drømmejob, jeg gerne vil beskæftige mig med resten af mit arbejdsliv.

Nogle af de tidligere udtalelser – før jeg turde bede mine kunder om at lægge navn til 😉 :

“Jeg har haft min første session med Dorte i går, og uden at overdrive, så tror jeg aldrig jeg har haft så stort et udbytte af et “kursus”, som jeg har fået af det her. Det var bare super! Det her, det er virkelig noget, der rykker noget.”

”Forløbet var usædvanligt givende. Hvert eneste møde skabte afklaring og energi til at holde fokus på de ting, som var vigtige for min trivsel og professionelle udvikling.”

”Dorte er dybt kompetent og et spændende bekendtskab, der er meget vanskelig at sætte i bås.”

”Forløbet har hjulpet mig med til at sikre en højere selvindsigt omkring mit arbejde som leder. På et individuelt plan har det øget min egen selvforståelse – herunder hvad der motiverer mig i mit arbejde. Samtidig har Dorte’s mangeårige erfaring som leder været en stor kilde til diskussion og erfaringsudveksling.”

”Du har en ballast som er anderledes end andre og en tilgang til ledelse som er super spændende og meget inspirerende.”

“Dorte har en exceptionel evne til at se virksomhedens behov og til at designe processer, der rammer i plet. Vi får altid vores formål med vore forløb mere end opfyldt.”

”1000 tak. Det har virkelig givet mig noget at tænke over – og jeg føler, at jeg har lært en masse og fik rigtig mange værktøjer med mig. Og så har jeg fået svar på rigtig mange af de spørgsmål, jeg selv har gået og funderet over de seneste par år.”

”Tak Dorte. Du er kanon – du var et væsentligt element i, at jeg fik truffet nogle vigtige beslutninger.”

”Jeg synes, det er spændende og virkelig lærerigt med den udvikling, jeg oplever, og allerede ‘bare’ ved vores samtale i går.”

”Tak for sidst og en utrolig velkvalificeret session med dig som tovholder. Det var en fornøjelse og efterfølgende fik jeg rigtig meget energi.”

”Igen, tusind tak for alt hvad du lærte mig sidst. Det har været en helt uvurderlig hjælp og støtte for mig. Især lærte jeg meget af din måde at analysere frygt, grænser og reaktioner, og jeg har kunne gå ind og bruge det også i andre sammenhænge siden.”

”Jeg fik virkelig meget med mig fra vores seance sidst og jeg glæder mig allerede til den næste. Den læring og viden jeg fik af seancen har jeg brugt lige siden, specielt det med at lægge ansvars-kontrollen fra mig. Det er faktisk en hel lettelse, skønt der ikke skal mere til end ‘bare’ at lytte til sig selv!”

”Tak for forløbet med dig. Jeg har virkelig virkelig haft enormt stort udbytte af det. Kære Dorte, endnu engang tak for alt det du har givet mig med.”

Også på min LinkedIn profil ligger der udtalelser – se dem her 

Jeg har kunder inden for mange forskellige brancher og i virksomheder af forskellig størrelse. Omkring halvdelen af kunderne er inden for den finansielle sektor, og den anden halvdel er spredt over mange typer organisationer. Størrelsesmæssigt er spændvidden hos kunderne fra 50 medarbejdere til 19.000 medarbejdere.

Jeg har coachet ledere og eksperter fra bl.a.disse virksomheder: ALK, AP Pension, Budde Schou, Carlsberg, Dansk Revision, Danske Bank, Dong Energy, DTU, FDM, Gentofte Kommune, Hess Danmark, HK Danmark, Kommunekredit, Københavns Kommune, Metropol, Nykredit, PFA Pension, Psykiatrifonden, Schneider Electric og Sundhedsstyrelsen.