I Pressen

Interview i HK Privatbladet, no 05-2021 – august 2021

Jeg blev interviewet til HK bladet om de tre relationer, vi kan have til en chef. Professionel, personlig og privat. Du kan læse resultatet i denne artikel, der hedder: “Derfor skal din relationen ikke være for privat.” En pdf-version af den fire sider lange artikel ligger her. Hele bladet ligger på dette link, og jeg optræder på side 24-27.

Interview i Magasinet God Arbejdslyst, udgivet af Krifa – sommer 2016

Om magt og magtspillet i organisationer. Få råd til at hæve din egen magt i en organisation og find ud af, hvordan du stopper at dine kollegaer beslutter ting uden om dig. En pdf-version af de fire sider ligger her. Hele bladet ligger på dette link, og jeg optræder på side 14-17.

Guide på Krifa’s webside God Arbejdslyst – marts 2016

Sådan får du et godt forhold til chefen. Skal du være professionel, personlig eller privat med din chef? Vi guider dig frem til svaret. Samt 10 råd til hverdagens roller og relationer.Artiklen ligger ikke længer på Krifa’s hjemmeside, men du kan læse den i en pdf version her. 

Dokumentarfilm af Maria Lundberg Baré – december 2012

Hvad skal der til? – Jeg har en “ledende birolle” i denne 18 min lange dokumentarfilm om Klaus, der får 10 dage til at finde sig et job. Han er arbejdsløs journalist fra Udkantsdanmark – så hvad skal der til? I de 10 dage bliver han udsat for forskellige udfordringer – herunder undertegnede. Det er – udover min deltagelse – en rigtig god og stærk film. Se den her via dette link!

Blogindlæg i Dagbladet Børsen – maj 2012

“Mentoring – hvorfor egentlig?” Ida Winberg Hemmingsen fra Female Navigators skriver om at have en mentor, om hendes egen mentorerfaringer og egen ordning. Læs udskrift af artiklen i pdf her!

Artikel i LIME – august 2011

Få taget temperaturen på dit arbejdsliv. Jeg gør mig i Netto’s kundemagasin klog på, hvordan man kan komme tilbage til arbejde efter ferien, og undgå at falde i de samme vaner som før ferien. Og så beskriver artiklen min coaching af Susan – en sej selvstændig kvinde.  Læs artiklen her!

Artikel i CIVILØKONOMEN – januar 2009

Interview om, hvorfor ledere ikke vil være ledere, og om der er forskel på kvindelige og mandlige ledere.  Læs artiklen her på side 7-8!

Artikel i C3’s ÅRSBERETNING 2007 – marts 2008

Interview med mig om at være mentor, og med én af mine mentees om at have mig som mentor.  Læs interview’ene her på side 17-19!