Leder i nyt job

Det første års tid i et nyt lederjob er en frustrerende tid. Du starter som mere eller mindre inkompetent, fordi du ikke kender medarbejderne, chefen, kollegerne, kulturen, og de forventninger, alle har til dig.

Samtidig skal du præstere, få styr på det hele, lave en strategi og en plan, kommunikere den og begynde at eksekvere. Meget ofte inden for de første 3 til 6 måneder.

Er det en ny organisation, du er kommet til, så har du heller ikke noget internt netværk, du kan holde dig til. Det skal du først ud at skaffe dig. Og hvem er nøglepersonerne, og hvem kan du stole på?

Det er ikke underligt, at risikoen for at en leder i nyt job siger op inden for det første år er stor. Det er der, alle usikkerhederne popper op, selvtilliden daler, problemerne tårner sig op, og holdepunkterne er begrænsede. Specielt en kultur, der er anderledes end den, du kommer fra, kan være en svær udfordring. Hvorfor kommunikerer de på den måde? Hvem bestemmer egentligt? Hvorfor er jeg ikke med i de rette fora – eller hvorfor bliver jeg indkaldt til alt? Hvorfor gør de, som de gør, og hvordan får jeg fodfæste i alt det nye?

Lad mig hjælpe dig. Jeg er en både ekstern, upartisk og fortrolig samtalepartner. Jeg har kun et formål: At støtte dig i at finde din vej gennem forhindringerne. Og at gøre det hurtigt og effektivt. Undersøge mulighederne og lægge planerne med dig, samt sørge for at du fremstår sikker og kompetent i din nye organisation.

Jeg har stået i nøjagtig de samme situationer, de samme dilemmaer, haft den samme frustration, og har kæmpet med mine egne tårnhøje krav til mig selv. Jeg har overblik, og så har jeg uddannelser inden for coaching, facilitering, kommunikation, ledelse og en hel del andre ting, så jeg kan hurtigt hjælpe dig med at gennemskue opgaverne og forhindringerne, så du kan komme hurtigt og effektivt i mål – og få din velfortjente succes i dit nye job.Leder i nyt job

Ring til mig – eller bed din leder eller HR om at ringe til mig på +45 31 21 70 11 og lær mig at kende. Så kan du beslutte dig for, om jeg er den rigtige for dig. Helt uforpligtende.