Find Dit Drømmejob

  • Er du i tvivl om, hvad du vil være, når du bliver stor – også selv om du er voksen og langt i karrieren?
  • Eller har du en tåget ide om, hvad du godt kunne tænke dig, men er ikke klar til at kaste dit liv op i luften for at forfølge en for løs ide?
  • Har du lyst til at lave en drastisk forandring – ny branche eller helt nyt arbejdsområde – men er bange for at søge det “forkerte” job?
  • Har du mere brug for at vide, hvad du vil være, end hvad du kan blive, og er træt af traditionelle opslagsværker og rådgivere?

Så er der en løsning for dig her. Få klarhed og motivation til det nye kapitel i dit liv.

Ram rigtigt første gang.

Jeg har hjulpet mange mennesker til at få klarhed over deres optimale karrierevej. Jeg kan også hjælpe dig med at få frustrationen og den nagende tvivl til at forsvinde. Jeg kan bringe dig derhen, hvor du lysende klart ser din vej fremad. Og sammen laver vi en plan.

Hvad er Find dit Drømmejob?

Forløbet er et struktureret og målrettet forløb på 10 sessioner for dig, der overvejer næste skridt i din karriere. Du kommer i dybden med dine kompetencer, dine værdier og hvordan du kan gøre din unikke forskel i verden.

Det er for dig, der har brug for et grundigt eftersyn af din karriere, og af dine mål. Og selvfølgelig står jeg også til rådighed med min viden om, hvad der foregår på jobmarkedet. Vi lægger en strategi, der passer til dig, din branche og til de gældende spilleregler.

En rigtig god løsning for dig, der har fået tilbudt en ny mulighed, eller overvejer næste skridt i karrieren, og ønsker at vælge rigtigt. Det bliver ofte brugt som et alternativ til et traditionelt outplacement forløb. For dig, der mere har brug for retningen end for teknikken i et jobskift.

Hvad får du ud af forløbet? 

Dette er et gennemprøvet, fleksibelt og succesfuldt koncept, hvor du bringes gennem en proces, hvor dit resultat vil være stor afklaring og ny motivation.

Du vil finde ud af, hvad du vil være – hvad du brænder for! Vi løfter barrieren op over vanen, usikkerheden, komfortzonen og det begrænsede udsyn. Du vil få mulighed for at definere lige nøjagtigt, hvad det er meningen, du skal være, hvilken unik forskel du gør, og selvfølgelig hvordan du finder et job, der indeholder de elementer, der er vigtige for dig. Du får blandt andet følgende resultater:

 • Karriereafklaring. Du vil vide, hvad du vil med dit arbejdsliv.
 • Du vil få selvtillid, motivation og mod til at gå efter drømmen.
 • Dit unikke potentiale vil blive kortlagt.
 • Din unikke arbejdsmetode vil blive kortlagt.
 • Dine værdier, dit udviklingspotentiale ,og hvor du er i livet, vil blive lagt til grund.
 • Du får en plan for at komme over de barriererne, du identificerer.
 • Du vil kende dine egne ressourcer og vide, hvad du får brug for derudover.
 • Du får en detaljeret handlingsplan.
 • Du vil have et killer-CV og en skabelon til en ansøgning – hvis du har brug for det.

Karrierevalg, karrierestiger, karrierevejeOpbygningen af og nøglen til forløbet.
Der ligger en coachmodel i bunden af hele forløbet, der har bevist sin værdi gennem mange coachinger og workshops.

Vi starter med en indledende session, hvor vi lægger planen: Hvor er du i dit liv lige nu, hvilke ændringer vil du gerne have hjælp til, og hvordan skal dit specielle forløb skrues sammen, så det passer perfekt til dig. Allerede her vil du fornemme afklaringen og opnå tillid til processen.

Hvis ikke, så træder min garantiordning i kraft. Hvis ikke, du synes, det er noget for dig, eller jeg er den rette person til at hjælpe dig, så skal du ikke betale for den første session, og du er fri for øvrige forpligtelser.

De næste 5 sessioner er en rejse i muligheder, drømme og udforskning af dig. Det er der, hvor du finder brikkerne til dit helt eget jobpuslespil. Det er en undersøgende fase, som du vil elske, hvis du er den nysgerrige, kreative og snakkende type.

Så går vi i handlingsmode. I de næste 2 sessioner tager vi alle puslespilsbrikkerne og kigger på dem med realismens øjne, og vi finder ud af, hvordan og i hvilken form, de kan føres ud i livet i den virkelige verden. Det er en konkret handlingsorienteret fase, som du vil elske, hvis du er den handlingsorienterede, analytiske og konkrete type.

Du skal igennem begge faser, for det er vigtigt først at undersøge jordbunden og byggematerialerne og dine fremtidige behov, før vi bygger dit nye hus.

De sidste 2 sessioner bruger vi til dine helt personlige ønsker og behov, uanset den model, vi har stillet op for dig. Oplever du noget undervejs, som vi skal undersøge og gøre overskueligt, så skal der være plads til det. Hvis du ønsker min vurdering af dit CV eller dine ansøgninger, så er der plads til det. Hvis du hellere vil bruge de sidste sessioner til at komme ordentligt i gang med dit nye job, så er det sådan, vi gør. Du vælger efterhånden som din proces skrider frem.

Vær opmærksom på at mine sessioner varer to timer, så du får i alt 20 timers intensiv, målrettet og individuel hjælp, støtte og coaching.

Virker det?

Eksempler på udtalelser fra mine kunder.  

Ring til mig på +45 31 21 70 11 og lad os tage en snak om dine behov.