Nyheder

Nyheds- og inspirationsmail, samt e-bog

Vil du følge med i hvad jeg laver og skriver – og få mine artikler og andre inspirationer på mail i ny og næ?

Skriver du dig op, så får du også et indspark om energi og stress. Og specielt om, hvad du selv kan gøre for altid at have energi nok og ikke havne i stressfælden.

Har du energi nok i hverdagen? Her er der hjælp at hente, hvis det kniber med at være glad hver morgen. Og har du begyndende stress, får du her nogle redskaber til at komme tilbage på rette og energiske spor.

Hvad får du?

Du får en e-bog på godt 30 sider med øvelser, refleksioner, teori og eksempler fra virkeligheden.

Du får hjælp til at stikke fingeren i jorden, hjælp til at finde ud af, hvor belastet eller stresset du egentligt er lige nu. Denne e-bog guider dig igennem en række øvelser, hvor du får klarhed over, hvor du står lige nu, og derefter finder ud af, hvilke knapper, du kan skrue på. Og så laver du til sidst en plan for, hvordan du kan få mere energi.

Der er ingen grund til at havne i den nedadgående spiral, der hedder pres, stress og frustration. Der kan gøres noget ved det, men som med alt andet, er det vigtigt at vide noget om, hvad pokker der sker. Og ikke mindst have nogle redskaber til at komme på toppen igen. Du får både viden og redskaber i denne e-bog.

Det er mit håb, at denne e-bog kan hjælpe dig, ligesom indholdet i den har hjulpet hundredvis af mine kunder i de seneste år.

Teknik: Din computer skal have en pdf-læser og skal tillade download fra nettet samt pop-up vinduer. Driller det tekniske, så skriv en mail til mig – så sender jeg e-bogen til dig direkte.