Psykopater

PsykopaterJeg skrev for et stykke tid siden en artikel om, hvordan en psykopat kan få skovlen under een. Den ligger her. 

Den artikel har fået endog meget stor opmærksomhed, og har været flittigt delt på de sociale medier. Ligesom jeg har fået en strøm af henvendelser om mere information og om samtaler inden for dette emne.

På den baggrund har jeg besluttet at skrive en bog om at være pårørende, ven eller kollega til en psykopat – hvilket inkluderer psykopater, narcissister og sociopater – og hvad den type giftige mennesker ellers kaldes.

Jeg vil gerne have en masse virkelige menneskers kommentarer og historier med i bogen, derfor har jeg valgt, at min research og skriveproces er en åben proces, som jeg deler på en webside og en facebookside. Og selvfølgelig et særskilt nyhedsbrev, som du kan skrive dig op til – lige nedenfor, hvis du ikke vil gå glip af noget af den viden, jeg graver op og videreformidler.

Personlige samtaler

Har du brug for en mentor, coach, rådgiver og sparringspartner i forbindelse med din kontakt med et menneske, som du tror, har psykopatiske eller narcissistiske træk?

Du kan få mere at vide om mine kompetencer og priser her på dette link.

 

Få 2 videoer om psykopater

Psykopat

Få svar på, hvad det er, de gør ved os, siden vi bliver så frustrerede, vrede, stressede, udmattede og kede af det?

Ingen spam. Du skriver dig op på min mailliste, og får artikler, videoer og noget om mine foredrag og andre begivenheder. Frameld dig nemt når du vil. Powered by ConvertKit